میکرودرم چیست؟
در روش میکرودرم صورت ابریژن با استفاده از دستگاهی خاص نوعی کریستال بسیار ظریف از جنس اکسید آلومینیوم با فشار تنظیم شده ای با سطح پوست در تماس قرار می گیرد و ایجاد تراش بسیار سطحی در لایه های فوقانی شاخی پوست می نماید.
ضمنا یک مکش نیز روی پوست انجام می شود که باعث جمع شدن کریستال ها از سطح پوست و همچنین بهتر شدن جریان خون به منطقه و فعال شدن سلول های فیبروبلاست و در نتیجه ترمیم و طراوت پوست میگردد.
البته در صورتی که در همراهی با این روش از لیزر نیز استفاده گردد موفقیت درمانی بسیار بالاتر خواهد بود.
میکرودرم بدون درد می باشد و نیازی به استفاده از بیهوشی یا بی حس کنندههای موضعی نیست و ظرف ۱۰ تا ۱۵ دقیقه انجام میشود. مهمترین مزیت این روش درمانی این است که کاملا بدون عارضه می باشد.
میکرودرم با فواصل زمانی کوتاه قابل انجام است. در پوستهای با رنگ مختلف و حتی بسیار تیره نیز می توان از این روش درمانی استفاده کرد. حتی قبل از میهمانی ها می توانید با یک میکرودرم ملایم صاحب پوستی روشن و کشیده شوید و بلافاصله در مجالس شرکت کنید. در واقع میکرودرم سریعترین روش برای داشتن پوست شفاف و پاکسازی پوست است
تاثیر میکرودرم بر پوست
– روشنتر شدن، ایجاد شادابی و در نتیجه زیبایی بیشتر پوست
-از بین رفتن جای جوش و لک
-رفع منافذ باز پوست و بسیاری از ضایعات پوستی دیگر
-سفت و ضخیم شدن پوست
-از بین رفتن خطوط و چروکهای ظریف پوست
-درمان جوشهای زیر پوستی
-کنترل چربی در پوست
-ایجاد نرمی و لطافت در پوست
-کاهش حساسیتهای پوستی
-افزایش اثرات داروهای موضعی
-از بین بردن جای زخم و اسکارهای سطحی
عملکرد میکرودرم به چه صورت است؟
در این روش با استفاده از دستگاهی خاص، نوعی کریستال بسیار ظریف از جنس اکسید آلومینیوم با فشار تنظیم شدهای با سطح پوست در تماس قرار میگیرد و تراش بسیار سطحی در لایههای فوقانی شاخی پوست ایجاد میکند. در ضمن این کار، مکشی نیز روی پوست انجام میشود که باعث جمع شدن کریستالها از سطح پوست و همچنین بهتر شدن جریان خون به منطقه و فعال شدن سلولهای فیبروبلاست و در نتیجه موجب ترمیم و طراوت پوست میشود.
از میکرودرم ابریژن میتوان در درمان جوشگاههای (اسکار) آکنه و آبلهمرغان نیز استفاده کرد. جای زخم و اسکارها نباید زیاد عمیق باشد و اغلب بر حسب نوع اسکار و محل و عمق آن به چند جلسه درمان هفتگی نیاز دارد. در ترمیم اسکارهای سوختگی نه چندان عمیق نیز میتوان از این روش استفاده کرد.
مراقبتهای بعد از انجام میکرودرم
بعد از هر گونه اقدام زیبایی، برای دستیابی به اثر بخشی بهتر نیاز به مراقبتهایی وجود دارد. مراقبتهای بعد از میکرودرم شامل موارد زیر است:
-پس از انجام این درمان از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب پرهیز کرده و از کرم ضد آفتاب استفاده کنید. استفاده نکردن از یک ضد آفتاب مناسب التهاب پوست را افزایش میدهد.
-به مدت چند روز پوست را لمس نکرده و به آن دست نزنید. بعد از انجام میکرودرم پوست در وضعیت حساسی قرار میگیرد و هر عامل خارجی میتواند به آن آسیب برساند.
-بهتر است استفاده از هر نوع کرم ترمیمی و درمانی را به تعویق انداخت. ترکیبات موجود در این کرمها التیام پیدا کردن پوست را پس از این عمل به تأخیر میاندازد.
-برای جلوگیری از احساس سوزش در پوست آن را با آب خنک شستشو دهید. همچنین برای اینکار میتوانید از قطعات یخ نیز برای خنک کردن پوست خود استفاده نمایید.
روشی فوق العاده برای از بین بردن جای جوش، لک و جوانسازی صورت میکرودرم است. این روش نوین برای اولین بار در ایتالیا در سال ۱۹۸۵ شناخته شد و از آن به عنوان یک روش بدون عارضه یاد می شود.
عوارض استفاده از میکرودرم
-کبود شدن پوست
-ایجاد حساسیت
-تنگی و سفت شدن پوست
-تغییر رنگ پوست
-خراشیده شدن پوست
-احتمال پارگی رگ های نازک خونی وجود دارد
-خونریزی جز لاینفک اعمال زیبایی می باشد
-ایجاد تبخال در نزدیکی دهان و لب ها
در صورت استفاده از داروهایی مانند آسپرین یا رقیق کننده های خون، پوست چشم کبود می شود.
-بروز تبخال بسیار کم اتفاق می افتد اما در صورتی که شما سابقه تبخال دارید بهتر است از میکرودرم در اطراف لب ها استفاده نکنید و این مورد را قبل از استفاده از این روش به پزشک خود بگویید.
میکرودرم برای چه افرادی مناسب است؟
افرادی که سنی بالای ۳۰ سال دارند و از نظر جسمی سالم و تنها چند زائده و یا جای جوش در صورت خود دارند مناسب می باشد. این روش نمی تواند چین و چروک های پوست را برطرف کند. برای این که بتوان افتادگی و چروک ها درمان کرد باید از روش های دیگر از جمله لیفت صورت، هایفوتراپی و یا سفت کردن پوست با لیزر استفاده کرد.
بدون نظر