بیشتر ما برای مدتی هرچند کوتاه هم که باشد با جوش و آکنه سروکله زده‌ایم و می‌دانیم این موضوع در صورت عدم درمان می‌تواند به میزان زیادی بر روی زیبایی ما تأثیرگذار باشد.

در برخی موارد افراد نیازی به درمان جوش و آکنه پیدا نمی‌کنند، زیرا پوست آنها مستعد جوش نیست و اگر دچار این عارضه پوستی نیز شوند بعد از مدت زمان کوتاهی اثرات آن از بین خواهد رفت.

این در حالی است که بعضی از افراد دارای پوستی مستعد جوش بوده و همواره به دلایل مختلفی با این موضوع درگیر هستند. همین امر باعث می‌شود تا اعتماد به ‌نفس آنها کاهش یافته و بر روابط اجتماعی آنها اثری سوء بگذارد؛ در چنین شرایطی بهتر است برای درمان و کنترل جوش و اسکار به یک پزشک متبحر مراجعه کرد.

کلینیک زیبایی دکتر مهدیه بهرامی یکی از شناخته شده‌ترین مراکز درمانی و زیبایی پوست در سطح تهران است. این کلینیک با مجهزترین تجهیزات و بهترین پزشکان و تکنسین، توانسته است بالاترین آمار رضایت مراجعه‌کنندگان را به خود اختصاص دهد.

جهت رزرو ویزیت و یا دریافت مشاوره در این زمینه به آدرس اینترنتی ما مراجعه «bahramiclinic.com» و از طریق شماره‌های موجود در وبسایت با تیم کلینیک تماس حاصل فرمایید. در ادامه مطلب درباره این عارضه پوستی و روش‌های درمانی آن به صورت تخصصی پرداخته‌ایم با ما همراه باشید.

جوش و آکنه چیست؟

پوست جهت ایجاد تنفس و اکسیژن‌رسانی طبیعی بر روی سطح خود دارای منافذی است که در این منافذ فولیکول‌هایی وجود دارد که مواد مفیدی برای محافظت از مو ترشح می‌کنند.

گاهی ‌اوقات این ترشحات به دلایل مختلفی مانند اختلال هورمون، مواد آرایشی و… بیش از حد بوده و موجب مسدود شدن منافذ پوست می‌شوند. در نهایت بدن با ایجاد مکانیسم دفاعی ( یعنی فرستادن گلوبول‌های سفید به آن ناحیه) باعث ایجاد تورم و قرمزی در سطح پوست می‌شود که ما به آن جوش می‌گویند.

آکنه نسبت به جوش عمیق‌تر است و بعد از بهبودی نیز لکه‌های قهوه‌ای و صورتی از خودش به جا می‌گذارد. روش‌های درمانی متنوعی برای درمان این عارضه وجود دارد که در ادامه به بهترین آنها پرداخته شده است.

انواع آکنه و جوش

 

انواع آکنه و جوش

جوش و آکنه جزو عارضه‌هایی است که از دیرباز تا به اکنون بر روی پوست افراد ایجاد می‌شود. آکنه انواع مختلفی دارد که در زیر به شایع‌ترین آنها اشاره شده است:

  • جوش‌های سر سفید
  • جوش‌های سر سیاه
  • کیست‌ها
  • ندول‌ها

بر این اساس افرادی که مستعد جوش هستند، دچار یکی از انواع آکنه‌های ذکر شده می‌باشند. اما هیچ جای نگرانی نیست؛ برای درمان این عارضه ما در ادامه به انواع روش‌های درمانی آن پرداخته‌ایم.

روش‌های درمانی مختلف برای درمان جوش و آکنه

روش‌های درمانی مختلف برای درمان جوش و آکنه

آکنه یکی از شایع‌ترین بیماری پوستی در جهان شناخته شده است. نکته مهم در ارتباط با آکنه، اسکار ناشی از آن یا جای جوش است که درمان آن به سادگی آکنه نیست.

به همین دلیل برای جلوگیری از آسیب شدید به پوست در دراز‌مدت، روش‌های درمانی متنوعی جهت از بین بردن آکنه و جای جوش وجود دارند. این روش‌های درمانی عبارت‌اند از:

درمان خانگی
  1. درمان خانگی

بیشتر درمان‌های خانگی شامل استفاده از ماسک‌های طبیعی و داشتن تغذیه‌ مناسب می‌باشند. از جمله درمان‌های خانگی که می‌توانید از آنها استفاده کنید، عبارت‌اند از:

  • روغن درخت چای
  • چای سبز
  • آلوئه‌ورا
  • ماسک عسل
  • ماسک سفیده تخم‌مرغ
  • جوش شیرین
  • بخور آب گرم

استفاده از هر یک از موارد بالا می‌تواند نتیجه نسبتا مطلوبی را به دنبال خواهد داشت که اثرات مفیدی را بر روی پوست برجای می‌گذارد.

برنامه غذایی فاقد چربی و شیرینی می‌تواند در راستای رفع این عارضه، کمک‌کننده باشد. همچنین در برنامه روزانه بهتر است به اندازه‌ی کافی ویتامین گنجانده شود.

مزایای درمان خانگی جوش و آکنه
  • مزایای درمان خانگی جوش و آکنه

درمان جوش از طریق این روش کم هزینه است و هر کسی می‌تواند از آن استفاده کند. همچنین این روش قابلیت دسترسی آسانی برای افراد دارد.

  • معایب درمان خانگی جوش و آکنه

در خصوص معایب این روش درمانی می‌توان گفت این درمان برای تمامی جوش‌ها به تنهایی نتیجه‌بخش نیست؛ اما می‌تواند جهت بهبود نسبی جوش (و نه درمان کامل)، کمک‌کننده باشد.

داروهای موضعی
  1. داروهای موضعی

برخی از آنتی‌بیوتیک‌های موضعی نیز ممکن است به پاک‌سازی پوست در برابر باکتری‌های اضافی کمک کنند.

از جمله‌ی آنها می‌توان به: کلیندامایسین، تتراسایکلین و اریترومایسین اشاره کرد. این داروها در غلظت‌های ۴/۱% استفاده می‌شوند. داروهای موضعی علاوه بر کاهش تعداد میکروب آکنه، خاصیت ضدالتهاب نیز دارند.

داروهای غیر نسخه‌ای درمان آکنه معمولا حاوی مواد مواثر، سالیسیلیک اسید یا بنزوئیل پراکسید هستند.

البته بهتر است قبل از مصرف هرگونه دارو با پزشک خود متخصص مشورت کرده و از مصرف خودسرانه به جد پرهیز کنید.

داروهای موضعی معمولا به صورت ژل، پماد، قرص و… هستند. داروهای موضعی حاوی ترتینوئین (یک داروی رتینوئیدی که از ویتامین  Aبه دست می‌آید) بهتر می‌توانند باکتری‌ها را از بین ببرند.

مزایای درمان جوش و آکنه با داروهای موضعی
  • مزایای درمان جوش و آکنه با داروهای موضعی

فرد بهتر است برای اجتناب از زخم شدن یا سایر صدمات پوستی ناشی از کورک‌های مزمن یا کیست‌های ملتهب از درمان دارویی موضعی استفاده کند.

بعد از درمان خانگی، درمان با داروهای موضعی کمترین هزینه را برای شما دارد، برای مثال استفاده از آنتی باکتریال‌ها یا ضد‌التهاب‌ها، آن دسته از داروهایی هستند که نیازی به نسخه‌ پزشک یا متخصص ندارند.

معایب درمان جوش و آکنه با داروهای موضعی
  • معایب درمان جوش و آکنه با داروهای موضعی

شایع‌ترین عوارض جانبی داروهای موضعی برای درمان آکنه، ایجاد خشکی و تحریک‌پذیری پوست است.

در واقع بعضی از این داروها به حدی پوست را خشک می‌کنند که در کنار آنها، فرد مجبور به استفاده از داروهای دیگری جهت ترمیم پوست می‌شود. در برخی موارد نیز آثار خشکی آن تا پایان دوره دارو نیز بر روی پوست باقی خواهد ماند.

لایه‌برداری پوست
  1. لایه‌برداری پوست

به طور کلی لایه‌برداری شیمیایی با استفاده از مواد قوی بر روی پوست اعمال می‌شود. این روش می‌تواند به منافذ پوست نفوذ کرده و سلول‌های مرده را از آن جدا کند. این روش پوست را درخشان می‌کند و می‌تواند در کم شدن جوش و آکنه مؤثر باشد.

  • مزایای درمان جوش و آکنه با لایه‌برداری

لایه‌برداری شیمیای به کم کردن اندازه منافذ کمک می‌کند که این کار موجب کم شدن ایجاد جوش می‌شود.

همچنین نتایج حاصل از درمان آکنه با لایه‌برداری شیمیایی در حد مطلوبی بوده و با انجام چند جلسه از آن به طور منظم درصد بالایی از جوش در سطح پوست را می‌توان درمان کرد.

  • معایب درمان جوش و آکنه با لایه‌برداری

لایه‌برداری شیمیایی در مقایسه با داروهایی چون رتینوئید ممکن است در درمان آکنه تاثیر سریع‌تری داشته باشد؛ اما نتایج درمانی آن ممکن است موقتی باشد و کوتاه مدت باشد.

لیزر جوش و آکنه
  1. لیزر جوش و آکنه

لیزر و درمان‌های نوری از پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌های درمانی هستند. همانطور قبلا اشاره شد این عارضه از تجمع و انسداد منافذ پوستی به وجود می‌آید؛ لیزر درمانی یک روش تهاجمی محسوب می‌شود که می‌تواند جایگزین مناسبی برای جراحی اسکار صورت باشد.

در این روش از طریق اشعه دستگاه لیزر جای جوش و آکنه را برطرف می‌کنند. لیزرها، نورهای قوی تک‌رنگی هستند که به یک بازه‌ی باریک طول موج، محدود می‌شوند. این نورهای تک‌رنگ روی پوست شما تابیده می‌شوند تا فیبروپلاست‌های پوست را تحریک کنند.

عملکرد دستگاه لیزر به این گونه است که در لایه‌های عمیق پوست نفوذ کرده و روند کلاژن‌سازی در آن را فعال می‌کند. ممکن است در همان ابتدای انجام لیزر تأثیر خاصی در ظاهر پوست به چشم نخورد؛ اما در طول زمان می‌توان شاهد بهبودی و رفع جوش باشید.

  • مزایای استفاده از لیزر

برای اشاره به مزایا این روش زیبایی برای درمان جوش و آکنه می‌توان به به حداقل رساندن ضخامت و جای زخم، روشن کردن لکه‌ها و از بین بردن به مرور زمان، ایجاد پوستی لطیف‌تر و نرم‌تر و… اشاره کرد.

  • معایب انجام لیزر برای درمان جوش و آکنه

از عوارض این روش درمانی می‌توان به ایجاد تاول، حساسیت و آلرژی‌های مختلف پوستی، ایجاد عفونت، قرمزی پوست، التهاب و… اشاره کرد. البته این عوارض ممکن است در برخی از افراد بلند‌مدت بوده و در برخی از افراد دیگر ظرف مدت چند هفته از بین برود.

میکرودرم ابریژن پوست
  1. میکرودرم ابریژن پوست

میکرودرم ابریژن درمانی غیر تهاجمی است و به آرامی پوست شما را لایه برداری می‌کند که در جهت زیباسازی و جوانسازی پوست به کار می‌رود. این روش از متدهای تازه و جدیدی است که در چند سال اخیر تقاضای بالایی داشته است.

  • مزایای استفاده از میکرودرم ابریژن پوست

درمان چین و چروک‌های سطحی و ظریف پوست، کوچک کردن منافذ باز پوست، درمان رد و اسکار آکنه و آبله مرغان، پاکسازی پوست و از بین بردن جوش‌های سرسیاه، ترک‌های پوست در زمان حاملگی، چاقی و بلوغ، رفع شل‌شدگی پوست، رفع خال و ضایعات قهوه ای رنگ، برطرف کردن ملاسما، رفع کدری پوست از جمله مزایای این روش به شمار می‌روند.

معایب انجام میکرودرم ابریژن پوست
  • معایب انجام میکرودرم ابریژن پوست

روش میکرودرم خطر خاصی را به همراه ندارد اما در صورتی که توان دستگاه میکرودرم بسیار زیاد باشد، ممکن است شرایطی مانند هیپرپیگمانتاسیون (لکه‌های تیره)، سوراخ شدن پوست، خونریزی، عفونت را به وجود آورد.

به طور کلی درمان‌های فیزیکال مثل تخلیه کومدون، پیلینگ شیمیایی، میکرودرم ابریژن، نور درمانی و لیزر می‌توانند به تنهایی یا به همراه روش‌های متداول درمان جوش صورت و بدن در موارد خاص مورد استفاده قرار گیرند.

در اکثر بیمارانی که از روش‌های فیزیکی برای درمان جوش صورت و بدن استفاده می‌کنند نتایج درمانی سریع‌تر و رضایت‌بخش‌تر است.

مزایای درمان جوش و آکنه در کلینیک دکتر مهدیه بهرامی

مزایای درمان جوش و آکنه در کلینیک دکتر مهدیه بهرامی

زیبایی پنهان، لقب مناسبی برای توصیف تاثیر پوست در زیبایی شما است. به همین دلیل وجود عارضه‌ای مانند جوش و جای‌جوش می‌تواند کاهش‌دهنده این زیبایی به طور چشمگیری باشد.

بنابراین شما با درمان آکنه و جوش‌های صورت خود می‌توانید دوباره صاحب پوستی زیبا و بدون عارضه شوید. علاوه بر این درمان جوش و آکنه در بسیاری از موارد توانسته است تاثیر بالایی بر روی اعتماد‌به‌نفس افراد بگذارد.

به دیگر عبارت افرادی که به درمان جوش و آکنه می‌پردازند و نتیجه مطلوب خود را از آن دریافت می‌کنند به راحتی زیبایی چهره‌شان نمایان می‌شود.

با توجه به تمامی روش‌های ذکر شده برای رفع این عارضه در صورتی که می‌خواهید سریع‌ترین و تأثیرگذارترین متد را انجام دهید، حتما به یک کلینیک معتبر مراجعه فرمایید.

شما عزیزان می‌توانید با مراجعه به کلینیک دکتر مهدیه بهرامی از بهترین روش‌های درمان جوش و آکنه برخوردار شده و عالی‌ترین نتیجه را دریافت نمایید.

شما با مراجعه به این کلینیک ابتدا توسط پزشک متخصص به طور کامل و به صورت رایگان مشاوره لازم را دریافت کرده و سپس تیم مجرب و حرفه‌‌ای ما با بررسی‌های انجام شده، مناسب‌ترین روش درمانی برای درمان جوش و آکنه و رفع اسکار پوست را به شما پیشنهاد و ارائه می‌دهند.

هزینه‌ و قیمت درمان جوش و آکنه

هزینه‌ و قیمت درمان جوش و آکنه

هزینه درمان جوش و آکنه بسته به روش درمانی که انتخاب می‌کنید، متفاوت خواهد بود. طبیعتا هر چه یک روش درمانی مؤثرتر و کارآمدتر باشد از هزینه بیشتری نسبت به دیگر روش‌ها برخوردار است.

علاوه بر آن حتی در یک روش درمانی واحد ممکن است هزینه‌های متفاوتی به چشم بخورد؛ برای مثال هزینه لیزر جوش صورت به شرایط منحصر ‌به ‌فرد پوست بیمار، تشخیص پزشک، تعداد جلسات مورد نیاز، نوع کلینیک و پزشک معالج بستگی دارد.

همچنان اگر قیمت‌های غیر‌منطقی و بسیار کم برای لیزر جوش صورت به شما پیشنهاد شد، باید در کیفیت کار نیز شک کرد. لیزر نامناسب می‌تواند آسیب جدی به پوست شما وارد کند پس لازم است که همواره در انتخاب پزشک و مرکز درمانی دقت کافی را داشته باشید.

بهترین مرکز برا درمان جوش و آکنه در تهران

بهترین مرکز برا درمان جوش و آکنه در تهران

اگر ساکن تهران هستید بهتر است از مصرف داروهاى خودسرانه دست بردارید و به یک متخصص پوست و یا یک کلینیک حرفه‌ای در حوزه زیبایی در پایتخت مراجعه کنید؛ چرا که اغلب مردم به دلیل استفاده بی‌رویه از یک داروى اشتباه دچار جوش و آکنه پوستى مى‌شوند و یا آن را تشدید می‌کنند.

به همین دلیل نیاز است تا درمان این عارضه را به دستان یک متخصص حرفه‌ای  سپرد تا از ایجاد هرگونه علائم و عوارض جانبی جدی پیشگیری شود.

کلینیک دکتر مهدیه بهرامی از معتبرترین کلینیک‌های تهران محسوب می‌شود که بهترین کیفیت درمانی را در کنار به‌صرفه‌ترین هزینه به زیباجویان ارائه می‌دهد. مجموعه ما با سالها سابقه‌ حرفه‌ای در حوزه زیبایی توانسته‌ است به یکی از خوش نام ترین مراکز زیبایی تهران در بین مراجعان تبدیل شود.

شما عزیزان برای ارتباط با مجموعه ما و استفاده از خدمات زیبایی، می‌توانید از طریق آدرس وبسایت bahramiclinic.com مراجعه کرده و با شماره‌ تلفن‌های مندرج بر تماس گرفته و با مشاورین و کارشناسان کلینیک در ارتباط باشید.

سوالات متداول

در این بخش برخی از رایج‌ترین و پرتکرارترین سوالات مراجعین و زیباجویان در رابطه با این عارضه پوستی را برای شما عزیزان قرار داده‌ایم که توجه به آنها می‌تواند دید بهتر و جامع‌تری از این موضوع و راه‌های درمانی آن به شما دهد. سوالات عبارت‌اند از:

  • سریع‌ترین راه درمان جوش و جای آن کدام است؟

نتیجه‌بخش‌ترین و مؤثرترین راه درمان این آسیب پوستی، استفاده از لیزر است. البته بعد از دریافت مشاوره بهترین راه درمانی مناسب با پوست شما بهتر مشخص می‌شود.

  • کدام روش برابر با بیشترین درصد بهبودی است؟

لیزر کردن، میکرودرم و لایه‌بردار‌ها از جمله راه‌های تأثیرگذار در بهبودی و رفع جوش و آکنه هستند که توسط متخصصان مورد تأیید قرار گرفته‌اند.

  • چه افرادی احتیاج به درمان با دارو دارند ؟

اینکه چه افرادی در درمان اینگونه عارضه نیاز به دارو دارند تنها با معاینه حضوری توسط پزشک متخصص مشخص می‌شود.استفاده از نظر شخصی عامه مردم و استفاده خودسرانه داروها به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌شود.

  • آیا داروهای خوراکی حساسیت ایجاد می‌کنند؟

از آنجایی که سیستم داخلی بدن هر فرد متفاوت است، ممکن است با مصرف داروهای خوراکی نیز علائم مختلفی در آنها ایجاد شود. بهتر است قبل از مصرف هرگونه مواد خوراکی در این زمینه، حساسیت‌های دارویی خود را در نظر بگیرید.

  • کدام روش کمترین معایب را دارد؟

هرکدام از این روش‌ها دارای مزایا و معایب مختص به خود می‌باشند. اما اینکه کدام روش برای شما کمترین علائم را ایجاد می‌کند، هنگامی که توسط پزشک معالج مشاوره شوید، مشخص خواهد شد.

  • به کدام کلینیک جهت اقدام به درمان جوش و آکنه مراجعه کنیم؟

برای دریافت تخصصی‌ترین روند مشاوره در این زمینه به کلینیک دکتر مهدیه بهرامی مراجعه کنید تا با توجه به پوست‌تان بهترین روش درمانی انتخاب و در نهایت اعمال شود.




 

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *